Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΟΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ




Εν έτη 2010 οι λαϊκές μάζες , η κοινωνία μας δέχεται μια πολύ οργανωμένη επίθεση στα κεκτημένα με αίμα και αγώνες γενεών δικαιώματα της . Τα  βαθιά καταπιεστικά και αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης κρύβουν από πίσω ένα καλοσχεδιασμένο σχέδιο υποδούλωσης του Έλληνα και γενικά του ανθρώπου. Η ασφάλιση στον ιδιωτικό τομέα είναι προνόμιο ,στον δημόσιο ξεριζώνεται , καμία ανοχή , αντίθετα οργή ,οργή απέναντι στο κεφάλαιο , οργή απέναντι στους τεχνοκράτες –διαχειριστές της βουλής.

Τα εισοδήματα των Ελλήνων πολιτών μειώνονται, αναγκαστικά ισχυρίζονται , λόγω του χρέους και του ελλείμματος και όλος τυχαίως το χέρι στην (άδεια) τσέπη βάζουν για  μια ακόμη φορά οι μικρομεσαίοι ,οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι!

Ξεκαθαρίζω το εξής το χρέος και το έλλειμμα το δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ,κλέφτες και απατεώνες του ελληνικού λαού έχετε χάσει οριστικά την νομιμοποίηση σας απέναντι στην κοινωνία. Τα δισεκατομμύρια  ευρώ θα τα βρείτε στις τσέπες σας , στις τσέπες του Μπόμπολα ,Λάτση , Βαρδινογιάννη κτλ καλόπαιδα σας, θα τα βρείτε επίσης στις τσέπες των διοικητών ΔΕΚΟ που εσείς διορίσατε, θα τα βρείτε στις πολυεθνικές που σας στηρίζουν και στηρίζετε ( Siemens).Ο ελληνικός λαός φέρει ευθύνη διότι σας ανέχτηκε 30 χρόνια τώρα ,ολιγώρησε  μπροστά στις αυθαιρεσίες σας και επαναπαύθηκε ζώντας με δανεικά , φέρει λοιπόν τις δικές του ευθύνες που δέχτηκε διαχρονικά αυτή την κατάσταση δίχως να αντιδρά . Οι ευθύνες του λαού μπροστά στις ευθύνες της πολιτικής και οικονομικής άρχουσας τάξης μοιάζουν με πταίσματα , είναι επίσης αντιληπτό το γεγονός ότι η ηθική σήψη και η παθητική στάση της κοινωνίας μεθοδεύτηκε από το σύστημα εξουσίας , ΜΜΕ , συνδικαλιστικούς παράγοντες ,κόμματα  κτλ.

Το άσυλο είναι η μικρή λεπτομέρεια που βιάζεστε να αποτελειώσετε, μάθετε πως τον χώρο αυτό σκοπεύουμε να τον παραδώσουμε ιερό και ελεύθερο όπως μας δόθηκε. Βασικοί συμμέτοχοι σ’ αυτήν την επίθεση τα ΜΜΕ τα οποία καθημερινά φείδονται να μας ενημερώσουν , να μας πουν και να μας ξαναπούν και να μας ξαναπούν λες και προσπαθούν να μας πείσουν για την αναγκαιότητα των μέτρων, την υπομονή και το κουράγιο που πρέπει να αποδείξουμε. Καμία συνέναιση και καμία πίστη στα τσουτσέκια της εξουσίας και τις κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και ειδήσεις τους. Η απάντηση μας είναι η πολύπλευρη ενημέρωση και η κριτική σκέψη σε κάθε ερέθισμα. Αυτό το οποίο επιζητούν τα  ΜΜΕ ως σύνολο είναι να κρατηθούμε στην άγνοια και να κυριευτούμε από τον φόβο , να απελπιστούμε , η ιδανική για αυτούς κατάσταση είναι να κάθεται ο καθένας μόνος του μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας μπάλα, σαπουνόπερες και τις αποβλακωτικές και επικίνδυνες μεσημεριανές εκπομπές.. Λένε ψέματα και μας υποτιμούν ,η απαξίωση τους θα είναι η μοναδική αμοιβή τους , και στην απελπισία τους  θα ανταπαντάμε όλο και πιο δυνατά στους δρόμους του αγώνα , πρέπει να καταστούν άχρηστοι.

Το κοινωνικό συμβόλαιο διαρρήχθηκε , εξεγέρσου , οργανώσου ριζοσπαστικά ,μακριά από προδοτικές συνδικαλιστικές ηγεσίες . Η νεολαία έδειξε τον δρόμο με εφηβικό τρόπο. Η ολιγαρχική οικογενειοκρατία τους πρέπει να λάβει τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου